9. ΜΟΝΑΔΑ ΑΠΟΣΜΗΣΗΣ

 
 
 
ΚΩΔ. 7.9.1 CL
CL/
 
Σταθερά Σακκόφιλτρα - Ενεργής Αλουμίνας
Συστοιχίες Φίλτρων για Επαγγελματικές Κουζίνες
  • Ανάλογα με την απαίτηση και τις συνθήκες φιλτραρίσματος κατασκευάζονται διάφορες συστοιχίες φίλτρων με φίλτρα τοποθετημένα διαδοχικά το ένα δίπλα στο άλλο.
  • Ο σκελετός τους κατασκευάζεται από προφίλ αλουμινίου και είναι επισκέψιμο και από τις 2 πλευρές.
  • Κατασκευάζεται για παροχές αέρα από 1.000 m3/h και άνω.
Η κατασκευή των συστημάτων απόσμησης για κουζίνες και η σειρά τοποθέτησης των μηχανικών και χημικών φίλτρων έχει γίνει με βάση τα συστήματα απόσμησης της ΑΜΕΡΙΚΗΣ και της 15ετούς εμπειρίας μας στον τομέα αυτό.
 
Καθένα από τα 7 στάδια φιλτραρίσματος έχει τοποθετηθεί για συγκεκριμένους λόγους.
  • Στο πρώτο στάδιο φιλτραρίσματος χρησιμοποιούμε ειδικό φίλτρο αλουμινίου κλάσης G2 κατά ΕΝ779. Με αυτό το φίλτρο συγκρατούμε το λάδι και την υγρασία που διαφεύγει από τα φίλτρα της χοάνης.
  • Στο δεύτερο στάδιο φιλτραρίσματος χρησιμοποιούμε συνθετικό φίλτρο κλάσης G3 κατά ΕΝ779 σε κυματοειδή μορφή εντός μεταλλικού πλαισίου με ποστατευτικά πλέγματα εμπρός και πίσω προκειμένου κατά την πλύση του να μην αχρηστεύεται. Με αυτό το φίλτρο συγκρατούμε υγρασίες λαδιού που τυχόν διαφεύγουν από το πρώτο στάδιο.
  • Στο τρίτο στάδιο φιλτραρίσματος χρησιμοποιούμε το υψηλής παροχής σταθερό σακκόφιλτρο κλάσης F8 κατά ΕΝ779 που έχει διπλάσια αντοχή από τα κοινά σακκόφιλτρα λόγω του ότι η τελική του αντίσταση φτάνει έως τα 600Pα. Με αυτό το φίλτρο συγκρατούμε τα μεγάλα σωματίδια του καπνού μεγέθους έως 1μm.
  • Στο τέταρτο στάδιο φιλτραρίσματος χρησιμοποιούμε το νέου τύπου απόλυτο φίλτρο κλάσης Η12 κατά ΕΝ1822. Το απόλυτο φίλτρο χρησιμοποιείται προκειμένου να συγκρατήσουμε τα σωματίδια καπνού μεγέθους μικρότερα του 1μm (0,3μm). Σωματίδια μεγέθους κάτω του ενός μικρού, υπάρχουν σε μεγάλες ποσότητες στον καπνό της κουζίνας, που εάν δεν συγκρατηθούν θα αδρανοποιήσουν τα χημικά μας φίλτρα πολύ γρήγορα.
  • Στο πέμπτο και έκτο στάδιο χημικού φιλτραρίσματος χρησιμοποιούμε διάτρητα πλαστικά κάνιστρα που περιέχουν 19 LBS χημικού φίλτρου BLEND (μείγμα ενεργού άνθρακα 50% και ενεργής αλουμίνας 50% εμποτισμένη σε υπερμαγγανικό κάλιο τουλάχιστον 8%) του οίκου ALPHASORB. Τα εν λόγω χημικά φίλτρα τα τοποθετούμε πάντοτε σε 2 στάδια σε σειρά, για να πετυχαίνουμε την μέγιστη απόδοση του συστήματος που φτάνει το 98%, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα συστήματα απόσμησης που κυκλοφορούν στην αγορά, τα οποία χρησιμοποιούν σκέτο ενεργό άνθρακα σε ένα στάδιο με βαθμό απόδοσης περίπου 80%.
  • Στο έβδομο στάδιο χρησιμοποιούμε το φίλτρο κλάσης G3 κατά ΕΝ779 εντός μεταλλικού πλαισίου με προστατευτικά πλέγματα εμπρός και πίσω. Το συγκεκριμένο φίλτρο χρησιμοποιείται για την συγκράτηση σκόνης που μπορεί τυχόν να διαφύγει από τα χημικά φίλτρα μας.
Η εταιρεία έχει προμηθεύσει συστήματα απόσμησης για εγκαταστάσεις κουζίνας σε δεκάδες εργολάβους μηχανολογικών εγκαταστάσεων, όπως επίσης και σε κατασκευαστές μηχανημάτων αερισμού και κλιματισμού.
 
Επίσης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών μας, ως προς τον χρόνο παράδοσης, service, τεχνική υποστήριξη, κλπ. απασχολεί μόνιμα ειδικευμένους μηχανικούς και διατηρεί αποθήκη με όλα τα ανταλλακτικά φίλτρα που εμπορεύεται για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.
 
Για να δείτε τα κάνιστρα/καρτούτσα καντέ κλίκ εδώ:  CAN 2600 ORIGINAL.pdf
 
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ
 
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
 
 

7. ΦΙΛΤΡΑ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ
    ΣΑΚΚΟΦΙΛΤΡΑ
    ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΠΟΣΜΗΣΗΣ

 
matsakis.gr
Powered by Global CMS v3.1

Global Business Web Design